• STATIE RADIO CB ALAN 48 PLUS MULTI

    *Imaginile produselor au numai titlu informativ si pot diferi de imaginea reala a produselor. Acest lucru nu schimba caracteristicile lor de baza.

Descriere:

Una din alegerile cele mai bune pentru folosirea comunicarii CB la turism si nu numai, cu precizarea ca modelul acesta reprezinta se pare varianta cea mai vanduta pentru acest lucru din toata gama Midland. Realizata pentru o utilizare intensa, si avand posibilitatea de (PA-adresare catre exterior) imbina functia de baza a comunicarii cu modalitati clasice de adresare a mesajului la exteriorul masinii. Realizarea unei comunicari clare si fara zgomote de fond cauzate de sistemul electric al masinii, datorita ANL-ului (eliminare paraziti) se datoreaza si unor componente de generatie noua care revolutioneaza dar si simplifica in acelasi timp. Memorarea canalelor cel mai des folosite, reglarea sensibilitatii la receptie pe doua nivele, locala si maxima, si robustetea de care da dovada in utilizare fac din acest model alegerea corecta.
Ecranul digital de dimensiuni generoase ofera informatii cu privire la puterea semnalului, confirmarea functiilor si modul de functionare. Utilizarea maxima a statiei se realizeaza cu un minim de cunostinte, functiile ei fiind accesate usor datorita butoanelor ergonomic asezate.

Caracteristici Tehnice:

Canale: 40 FM
Gama frecvente: 26.565-27.60125 MHz
Control frecventa: PLL
Gama temperaturilor de functionare: -10/+55C
Tensiune alimentare: 13,8V DC ±15%
Dimensiuni: 180 (L)x50 (H)x150 (P)mm
Greutate: 1 kg

Receptie:

Sistemul de receptionare: conversie duala superheterodina
Frecventa intermediara: 10.695MHz respectiv 455 MHz
Sensibilitatea: 0.5microV pentru 20 dB SINAD in modul FM
0.5microV pentru 20 dB SINAD in modul AM
Distorsiunea audio: mai mica de 8% @ 1 KHz
Rejectia canalului adiacent: 65 dB
Raport semnal/ zgomot: 45 dB
Consum in standby: 250mA

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

STATIE RADIO CB ALAN 48 PLUS MULTI

  • 450,00 RON

  • Pret cu TVA: 535,50 RON